Arbeidsmediation

Een arbeidsconflict is voor alle partijen stressvol en kan de sfeer op de werkvloer verpesten. Wat het extra ingewikkeld maakt, zijn de verschillende belangen. Een werknemer is vaak vooral onzeker over zijn of haar persoonlijke situatie en toekomst; denk aan gezondheid en financiën. Daar staat tegenover dat de werkgever moet denken aan de toekomst van het bedrijf en aan het welzijn van alle werknemers. En dan speelt er vaak nog zoveel meer.

De arbeidsmediator begeleidt je verder

Onafhankelijke arbeidsmediator

Gelukkig zien partijen altijd graag dat het conflict wordt opgelost. Ook al zien jullie er als een berg tegen op, met een onafhankelijke arbeidsmediator is dit goed mogelijk. De mediator helpt jullie een constructief gesprek te voeren en tot een oplossing te komen; samen verder of in goed overleg uit elkaar. Het belangrijkste is dat jullie beiden achter de gevonden oplossing staan. Zodat jullie het conflict achter jullie laten en weer verder kunnen.

Aanpak voor arbeidsmediation

Ga met ons in gesprek en vertel wat er speelt. We vertellen onze aanpak en kunnen ook helpen de wederpartij in de arbeidsmediation te betrekken. Wanneer alle partijen voor mediation via Contuo kiezen, stellen we de contracten op en kunnen de gesprekken starten.

Kortom, ga in gesprek, zodat jullie snel weer verder kunnen.